Πώς να βγάλεις χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από το η πηγή του εισοδήματός σου να είναι η δραστηριότητα που γεννήθηκες για να κάνεις, αυτή στην οποία είσαι ο πιο φυσικός και χαρούμενός σου εαυτός και στην οποία νιώθεις ευχαρίστηση να μοιράζεσαι τα έμφυτά σου ταλέντα.

Έχεις ήδη μια επιχείρηση μέσω της οποίας μπορείς να πετύχεις αυτό το στόχο;
ή
Θα ήθελες να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο;

Ας δούμε κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και τέλος πώς μπορείς να τις ξεπεράσεις.

1. Αυτό που προσφέρεις είναι μοναδικό, αλλά περιγράφεται με κοινές λέξεις

Κανένας δάσκαλος μουσικής δεν έχει τις ίδιες ικανότητες, γνώσεις και προσωπικότητα με έναν άλλο. Κανένας προπονητής δεν έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο να εμπνεύσει τους μαθητές του να φτάσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι όμως είναι όλοι «δάσκαλοι κιθάρας» ή «προπονητές μπάσκετ», όροι οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να επικοινωνήσουν τη μοναδικότητα αυτού που έχεις να προσφέρεις.

sport activities

2. Είσαι καλλιτέχνης, είσαι δάσκαλος, είσαι αθλητής: δεν είσαι marketeer

Αν θέλεις να βγάλεις χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάς αντιμετωπίζεις σήμερα την εξής πρόκληση: δεν αρκεί πλέον να είσαι απλά ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις, πρέπει να έχεις και τα μέσα να καταφέρεις να το επικοινωνήσεις σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και πολλές φορές προσπαθείς να ισορροπήσεις την αγάπη σου για αυτό που κάνεις με την ανάγκη να ασχοληθείς σε μεγάλο βαθμό με επιχειρηματικές πρακτικές. Αν αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο, καταλήγεις να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να αφιερώσεις στην ανάπτυξη της υπηρεσίας σου.

marketing strategy

3. Θέλεις να ξεκινήσεις, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο

Έχεις πάρει την απόφαση ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου και τη γνώση σου για να βγάλεις χρήματα, όμως είσαι στην αρχή και δυσκολεύεσαι να επενδύσεις το κεφάλαιο που απαιτείται για να φτιάξεις τη δική σου σελίδα υψηλών προδιαγραφών και να σχεδιάσεις μία δυνατή στρατηγική για να προσελκύσεις πελάτες, απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία σου στην αγορά σήμερα. Οι πλατφόρμες δωρεάν διαφήμισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα πολύ καλό εργαλείο, αλλά δεν είναι αρκετό, καθώς είναι δύσκολο για το κοινό να σε ανακαλύψει.

Risk

Πώς θα μπορούσες να ξεπεράσεις τις πιο πάνω προκλήσεις;

Το Activitygogo σε καταλαβαίνει και γι’ αυτό σχεδίασε μια πλατφόρμα η οποία θα σε βοηθήσει να φτάσεις το κοινό σου και να επικοινωνήσεις μαζί του. Παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να παρουσιάσεις την υπηρεσία σου με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του marketing και να φτάσεις το κοινό που σε ψάχνει.

Το actıvıtygogo.com είναι ένας χώρος συνάντησης όσων αγαπούν την περιπέτεια, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, τη μάθηση, την εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει τη ζωή πιο γεμάτη είναι οι εμπειρίες που προάγουν τη φυσική και ψυχική μας υγεία και γι’ αυτό  θέλουμε η εύρεσή τους να είναι εύκολη και προσαρμοσμένη στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Γίνε και εσύ μέλος μιας δυναμικής κοινότητας επαγγελματιών και κάνε τη δική σου καταχώρηση για να σε βρίσκουν εύκολα όσοι σε ψάχνουν. Με τα εξειδικευμένα εργαλεία που σου παρέχονται, προωθείς τη ψηφιακή σου παρουσία και αυξάνεις το πελατολόγιό σου.

Ξεκίνα λοιπόν σήμερα χωρίς κανένα κόστος ή ρίσκο και επωφελήσου από τις δικές μας γνώσεις και ενέργειες marketing που σκοπό έχουν να προωθήσουν τις δραστηριότητες που μοιράζονται τις αρχές μας Απόλαυσε, Μάθε, Εξελίξου.

Σε περιμένουμε!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment